Τσαγκαρόβρυση – Βρύση Σκρουμπέλου

Το μονοπάτι Τσαγκαρόβρυσης - Βρύσης Σκρουμπέλου στο Γεωργίτσι Λακωνίας Το μονοπάτι Τσαγκαρόβρυσης - Βρύσης Σκρουμπέλου στο Γεωργίτσι Λακωνίας Το μονοπάτι Τσαγκαρόβρυσης - Βρύσης Σκρουμπέλου στο Γεωργίτσι Λακωνίας

Μονοπάτι Τσαγκαρόβρυσης - Βρύσης Σκρουμπέλου

Ξεκινώντας από το πάρκο του Παράσχη κατευθύνεστε προς την εκκλησία του Αγίου Γεωργίου και στρίβετε δεξιά λίγο πριν καταφθάσετε σε αυτή (υπάρχει σήμανση με ταμπέλα).
Συνεχίζοντας θα συναντήσετε την Τσαγκαρόβρυση όπου μπορείτε να κάνετε μια παύση για χαλάρωση υπό το δροσερό κλίμα που δημιουργεί τόσο η σκιά από τα δέντρα όσο και το παγωμένο νερό της. Στα δεξιά της υπάρχουν μικρά πέτρινα σκαλοπατάκια τα οποία οδηγούν στο μονοπάτι προς την βρύση του Σκρουμπέλου.
Κατά τη διάρκεια της πορείας σας θα συναντήσετε ξύλινες κατασκευές που διευκολύνουν τη διέλευση του μονοπατιού κάνοντας την πεζοπορία σας ενδιαφέρουσα και διασκεδαστική.Τέλος, ακολουθείτε μια κυκλική διαδρομή ανάμεσα από τα σπίτια της περιοχής και καταλήγεται πάλι στην Τσαγκαρόβρυση.
Η ανακαίνιση της Τσαγκαρόβρύσης και της βρύσης Σκρουμπέλου μαζί με την κατασκευή του μονοπατιού που συνδέει τις δύο βρύσες, οφείλεται αποκλειστικά στον συμπατριώτη μας κ. Γεώργιο Κουνάβη τον οποίο ευχαριστούμε πολύ.!
Βαθμός δυσκολίας: Εύκολο
            Απόσταση : 700μ
                         Ώρα : 20 λεπτά

Το μονοπάτι Τσαγκαρόβρυσης - Βρύσης Σκρουμπέλου στο Γεωργίτσι Λακωνίας Το μονοπάτι Τσαγκαρόβρυσης - Βρύσης Σκρουμπέλου στο Γεωργίτσι Λακωνίας Το μονοπάτι Τσαγκαρόβρυσης - Βρύσης Σκρουμπέλου στο Γεωργίτσι Λακωνίας Το μονοπάτι Τσαγκαρόβρυσης - Βρύσης Σκρουμπέλου στο Γεωργίτσι Λακωνίας Το μονοπάτι Τσαγκαρόβρυσης - Βρύσης Σκρουμπέλου στο Γεωργίτσι Λακωνίας Το μονοπάτι Τσαγκαρόβρυσης - Βρύσης Σκρουμπέλου στο Γεωργίτσι Λακωνίας Το μονοπάτι Τσαγκαρόβρυσης - Βρύσης Σκρουμπέλου στο Γεωργίτσι Λακωνίας Το μονοπάτι Τσαγκαρόβρυσης - Βρύσης Σκρουμπέλου στο Γεωργίτσι Λακωνίας Το μονοπάτι Τσαγκαρόβρυσης - Βρύσης Σκρουμπέλου στο Γεωργίτσι Λακωνίας Το μονοπάτι Τσαγκαρόβρυσης - Βρύσης Σκρουμπέλου στο Γεωργίτσι Λακωνίας Το μονοπάτι Τσαγκαρόβρυσης - Βρύσης Σκρουμπέλου στο Γεωργίτσι Λακωνίας Το μονοπάτι Τσαγκαρόβρυσης - Βρύσης Σκρουμπέλου στο Γεωργίτσι Λακωνίας Το μονοπάτι Τσαγκαρόβρυσης - Βρύσης Σκρουμπέλου στο Γεωργίτσι Λακωνίας


Συλλογή χωριού


Ο καιρός

πρόγνωση καιρού από το weather.gr

Online επισκέπτες αυτή τη στιγμή

Φαράγγι Κάρδαρη Γεωργιτσίου

Φαράγγι Κάρδαρη

Για περισσότερα πατήστε εδώ

Το Καστανόδασος (Λόγγος)

Καστανόδασος

Για περισσότερα πατήστε εδώ